lördag 6 augusti 2016

2016

Uppgradering 2.
Ni kanske undrar vart vi tog vägen? Elof rullar på fint. Går bättre än någonsin. Läcker lite olja och vi har haft lite bromsproblem annars är det bra. Jag bytte bromsservon och satte dit en eftermarknadsvariant som Uno Kruse assisterade med.
Nu känns bilen lite mer modern.
Elof har fått sällskap i garaget så det blir konkurrens i framtiden.
Det är ett gammalt avsomnat projekt som väckts till liv igen. En AC-Cobra.
Stått sedan slutet av 80-talet av olika anledningar. Nu blev det min tur att ta projektet vidare. Den historian håller dock till på andra sidor.
Elof kommer att rulla vidare med små förbättringar allt eftersom.

5 kommentarer:

 1. Härligt Leif! Tänkte väl det...att det bara var en tidsfråga innan nästa projekt skulle startas upp. Länka gärna till ny projektsida eller forum så vi kan följa dina bravader

  SvaraRadera
 2. Följt ditt bygge av Elof genom åren. Jag följer gärna ditt Ac cobra projekt också. Mycket imponerad av Elof och är själv på väg att skaffa mig en P1800.

  Mvh Fredrik Edvardsson

  SvaraRadera
 3. Kul att höra att Elof mår bra o att få en liten uppdatering. Berätta gärna hur vi kan följa Cobran.

  SvaraRadera
 4. Harläst igenhela din renovering, intressant. Är själv nybliven ägare till 2 st P1800. Jag bor i skaraborg, hoppas vi ses på någon träff till sommaren.

  Mattias

  SvaraRadera
 5. Hej! Det är garanterat flera som skulle vilja följa ditt AC Cobra projekt. Har du lust att skicka en länk!? Mvh Fredrik Edvardsson

  SvaraRadera