söndag 22 januari 2012

Grund

Har börjat måla invändigt. Skuffen har fått ett sista lager grundfärg. De ytor som skall bli synliga har dragits över med mjuk slipkloss för att få bort de sista knottrorna.
I inluftskanalen har jag lagt lite nytt karosserikit. Jag misstänker att det kan bli blött här och det är nog bra om det är tätt.
Jag har även slipat om ytorna i motorrummet. Det blir alltid lite färgdamm som drar in när man målar andra ytor. Nu är det i alla fall förberett för grundfärg även här.

Hade faktiskt tänkt att lägga detta i kväll men Audin vill inte starta och den behöver ut ur garaget innan man målar. Audin drabbades av tvättarsjukan igen. Det är andra gången det händer fast nu är det 5 år sedan. När man kör bilen för kort tid, tex när man kör in i garaget, så lagrar motorn upp för mycket bränsle. Nästa gång man skall starta så slår startmotorn ifrån. Slår helt enkelt inte till, som en liten säkerhetsåtgärd för att inte spränga motorn. Går att bygga bort med en ombyggnadssats för 10500:-. Jo jo! Vi får hoppas att den startar i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar