onsdag 4 september 2013

Tack!

Tack för alla gratulationer.
Det är riktigt kul att det uppmärksammas. Gårdagen var speciell, minst sagt. Det blev direkt efter jobbet ett snabbstopp vid fiket för att inhandla ett stycke tårta. Den drar verkligen blickarna till sig.
Sedan 4,5 mil hem. Kanske den goaste biltur som jag genomfört. Elof knorrar rätt fint faktiskt om man håller sig till lagom hastigheter. Vindbrus finns knappt. Nu åker jag utan yttre backspeglar vilket är skitjobbigt men det virvlar inget med rutan helt nere. Det var 4,5 mil mys i fantastiskt sensommarväder.
Att det sedan blev premiärtur för frugan på kvällen och möte med andra entusiaster gjorde inte saken sämre.
Förutom andra skönheter som AMG mercedes och 427 vette och många andra fina bilar så var det faktiskt en klubbkompis där med sin välhållna -64.
Tack för all hjälp och inspiration. Nu är det bara resten kvar. Jag har ju ingen radio i ännu så det hörs en del ljud. Bakaxeln viner märkbart när man släpper av på gasen samtidigt som det klonkar när man växlar till gas igen. Jag har några läckage att ta hand om på växellådan. Overdriven fungerar inte samt en del bestyckningsjobb på förgasarna.

2 kommentarer:

  1. Riktigt fin blev bilen! Grymt jobbat.

    /Johan

    SvaraRadera
  2. Vad planerar du för nytt projekt då? Det brukar ju ge lite blodad tand att lyckas med såna stordåd du just avslutat?

    SvaraRadera