lördag 31 maj 2014

träffrundor

Några besök på lokala bilträffar har det blivit i veckan. Tisdagen är som brukligt räkmacka på sportvagnsklubbens träff på "Holgers". Elof skäms inte för sig i sällskapet. En uppsättning fälgar skulle dock göra gott. De borde vara på väg snart.
Finaste bilen utses varje gång. Denna kväll blev det en C6 corvette. I mitt tycke skulle dock jaguaren vunnit. 7 dagar i veckan. Det kanske är en sådan man skall sätta klorna i nästa gång. V12 cab. Mums.
På lördagen fick det bli ett besök på Volvo Motorklubbens egen lilla träff på Volvo-området i Skövde. Det dök upp några godingar där också.
Hasses Cobra tål att studeras. Riktigt fint bygge. Eller varför inte en TVR med 302 och manuell låda. Lång etta och en tomvikt på 970 kg. En av fyra i landet. Riktigt frän. Ser ut som en SAAB sonett men låter som en rapp GT40.
Dagen avslutades hos Dan med svetsen. Han som tigade mina skärmar. Han går in i flygbranchen. En T 51 mustang i skala 3:4 skall det bli. Häftig konstruktion. Mycket nitar och små plåtbitar i 0,40 aluplåt.
Klar för flygning 2018?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar