söndag 8 juni 2014

Power meet

Jag har slagit nytt distansrekord. 65km enkel. Det blev ett besök på Power meet i Nossbro. Åka motorväg är dock ganska enerverande utan fungerande overdrive. För övrigt går dock bilen ganska bra. Den läcker dock fortfarande kylvatten.
Jag fick sällskap av en Amazon 58 bland alla fenor och krom.

Trodde länge att jag var ensam P1800 på träffen men det var faktiskt fler där. En ES hade fått tekniska problem så de sysslade mest med att leta verktyg.
En annan ES mitt mellan en Bel Air och en Electra. Det var det bra stuk på denna. Lätt modifierad med 17 tummare och metalliclack. Mycket fin. Dessutom utan de irriterande amerikalamporna på sidorna.
Mina 3 favoriter var dock dessa.
Pantera 73'a med endast 6000 mil på mätaren. I ett fantastiskt orginalskick. Då är det lättare att vinna på Lotto än att hitta en sådan. Den kunde betraktas i timmar.
En brutal 68 corvette med 502 kubikare, 19 tummare, 5 växlat och toppskick. Så skall en riktig vette se ut!
Sedan är jag ju svag för dessa Camaros. Hade ju en sådan själv ett tag. Dock var det en SS396 men fronten, lilla bakspoilern och färgen var den samma. Shadow Gray med RS front. Den har attityd. 

På vägen hem så drömde jag vidare men bestämde mig samtidigt för att ta tag i mina egna problem. Nu j..ar skall växellådan ur!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar